Alexandru Borza, în echipa lui Ioan Popa! Pentru reconstrucția Reșiței

alexandru borza
untitled design set 970x90 px

Veteranul echipei liberale, inginerul Alexandru Borza, continuă alături de Ioan Popa drumul pentru reconstrucția Reșiței.

Alexandru Borza se află în fața celui de-al treilea mandat în Consiliul Local Reșița. A ales să continue pentru a contribui și la finalizarea numeroaselor proiecte aflate în diferite faze de derulare, la care și-a adus aportul încă din momentul în care acestea au fost inițiate de primarul Ioan Popa.

Inginer de profesie, cu realizări remarcabile în sectorul privat – a contribuit la succesul societății Pangram SA, apoi al societății Superfit SRL -, în prezent pensionar, Alexandru Borza este un promotor neobosit al Banatului Montan și un împătimit al drumețiilor montane și al sportului în aer liber: alergare montană, cicloturism, schi, înot în ape deschise.

Ecologist asumat, dar nu radical, ci realist, Alexandru Borza se declară un adept al liberalismului, considerând că politicile liberale conduc la prosperitate și că liberalismul și ecologia funcționează bine împreună, numai o societate bogată și educată putând proteja natura.

(PE)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/