Alexandra Ungureanu cântă la Băile Herculane, cu ocazia zilelor orașului

alexandra ungureanu

Pentru patru zile, stațiunea de pe Valea Cernei îmbracă haine de sărbătoare, iar turiștii și nu numai sunt invitați să ia parte la programul pregătit de organizatori cu ocazia zilelor orașului, eveniment ce va debuta mâine, de Sfânta Maria Mică.

În perioada 8 – 11 septembrie, Asociația Culturală Pordampi Timișoara, în parteneriat cu Primăria Băile Herculane, organizează unul dintre cele mai așteptate evenimentele de pe Valea Cernei – Zilele Orașului Băile Herculane. Evenimentul se va desfășura în centrul vechi al stațiunii, unde gurmanzii vor putea degusta preparate culinare gătite la grătar și ceaun, și vor putea cumpăra produse tradiționale de la producătorii locali din zonă.

Așa cum se întâmplă la orice sărbătoare de acest gen, în toate cele patru seri vor avea loc spectacole de muzică populară și ușoară. Programul artistic este unul bogat, 30 de artiști, DJ și formații de muzică populară vor întreține atmosfera de sărbătoare. Printre artiștii care au fost invitați să-i încânte pe localnici cu muzica lor se numără și Alexandra Ungureanu, îndrăgita interpretă de muzică ușoară, care în 2001 făcea senzație pe scenele din România alături de formația Sistem, și care de-a lungul anilor a avut numeroase colaborări cu artiști de top din țară. Show-ul artistei va avea loc duminică seară, în ultima zi a serbărilor orașului.

În contextul organizării evenimentului, Primăria Băile Herculane anunță că pe Strada Cernei, între Hotelul Versay și Piața Hercules, începând de astăzi – ora 16:00, și până luni – ora 8:00, vor avea loc următoarele restricții și de circulație:

→ Circulația va fi oprită pe strada Cernei, începând de la intersecția cu strada Piața 1 Mai (hotel Cerna) până la Biserica Catolică, pe sensul de mers de lângă Hotelul Apolo;

→ Circulația înspre Hotelul Roman se va face intrând pe Strada Zăvoiului (în dublu sens) și continuând mai apoi pe sens unic pe Strada Nicolae Stoica de Hațeg, iar mai apoi prin Piața Hercules pe sensul de mers de lângă Hotelul Ferdinand și continuând pe Aleea Romană;

Organizatorii mai recomandă celor care doresc să meargă spre Valea Cernei în perioada desfășurării zilelor orașului să folosească accesul de pe drumul național DN 67D (drumul forestier), pentru a evita crearea aglomerației. De asemenea,  în timpul orelor de desfășurare a spectacolelor, celor care participă la eveniment li se recomandă să evite pe cât posibil să aducă mașina până în centrul orașului cu intenția de a o parca.

afis baile herculane