Alex Pelici și Ripensia încep partidele amicale. Înainte de plecarea în Antalya, adversari mai accesibili

Ripensia Timișoara începe partidele de verificare, după opt zile de la reunirea programată de Alexandru Pelici. Roș-galbenii nu au nici acum toți adversarii pentru amicale stabiliți, cu doar două meciuri bătute în cuie pentru cantonamentul din Turcia. În total, ripensiștii vor să joace nouă amicale, iar ultimul va fi cu Reșița.

Primul meci de verificare va fi marți, de la 15.30, cu liderul Ligii a IV-a Timiș, Fortuna Becicherecu Mic. Apoi, vineri, urmează alt adversar accesibil, echipa Universității de Vest, care vizează promovarea din Liga a V-a. De luni, 28 ianuarie, Ripensia pleacă în Antalya. Acolo, mai trebuie să își găsească trei adversari. În 30 ianuarie va juca cu locul 4 din liga secundă din Coreea de Sud, Daejon Citizen. În 5 februarie, e antamat alt meci cu Sibir, echipa din Novosibirsk care ocupă locul 19 în liga secundă rusă.

Ultimul test, cu CSM Reșița

Revenirea din cantonament va fi în 8 februarie. Până la reluarea ligii secunde, Ripensia va mai juca două amicale. În 13 februarie, la Timișoara va veni UTA. Apoi, în 16 februarie, urmează un meci cu CSM Reșița. Peste o săptămână, timișorenii reiau liga secundă cu runda a treia din retur. Va fi o „deplasare” în cartierul Fabric, pe terenul lui ACS Poli.