Aleşii noştri judeţeni ţin să fie fruncea! Oglindă, oglinjoară, care ni-s cei mai penibili din ţară? [VIDEO]

Deși a trecut mai bine de un an de când și-au intrat în mandat, consilierii județeni nu au reușit nici până acum să se pună de acord cu ce au de împărțit unii cu alții și să se apuce serios de treabă.

Și ședința de azi, 23 octombrie, a Consiliului Judeţean Caraş-Severin a început cu o ciondăneală între Ioan Cojocariu și președintele Silviu Hurduzeu, cel din urmă amenințând că-i va tăia liberalului microfonul.

„Nu-mi dați dumneavoastră lecții!”, a fost replica lui Hurduzeu, fapt pentru care grupul penelist din Consiliul Județean a anunțat că, deși va participa la lucrările plenului și la dezbateri, nu va vota la nici un punct de pe ordinea de zi. Suficient cât să cadă trei proiecte de hotărâre care necesitau o majoritate calificată. Adică preluarea clădirii sediului fostei SC Drumuri Județene SA și a cabanei Salvamont de pe Muntele Semenic de către Direcția de Drumuri Județene și schimbarea organigramei la Școala de Artă și Meserii.

Nu au lipsit nici momentele penibile din partea pesediştilor. Care, deși au schimbat procedura și buletinele de vot față de cele din Regulamentul de Ordine Interioară, nu au reușit ca tocmai persoanele propuse de PSD să obțină cele 16 voturi necesare, fiind câteva situații în care s-au obținut doar 15 sau chiar 14, pentru că unii consilieri județeni nu ar fi votat corect.