[UPDATE] ALERTĂ! A plonjat cu BMW-ul în staţia de autobuz! [VIDEO]

Numai întâmplarea a făcut ca accidentul produs astăzi, după oră 22, în Reşiţa, să nu aibă loc cu stația de autobuz plină de oameni.

Şoferul unui BMW a plonjat cu autoturismul în staţia de autobuz de la Universitate. O autospecială SMURD, oprită întâmplător în zonă, a preluat imediat o tânără care acuza dureri, aflată în autoturismul avariat. Din fericire, nu au fost alte victime.

YouTube video

UPDATE, luni, 24 aprilie, ora 14.00

Polițiștii spun că șoferul de 18 ani avea permis de conducere de mai puțin de o lună. Cel mai probabil, lipsa de experiență și-a spus cuvântul, însă din cauza lui, o tânără de 16 ani, pasageră în autoturism, a ajuns la spital, fiind rănită ușor.

„În jurul orelor 22.15, în timp ce un tânăr de 18 ani conducea un autoturism BMW cu număr de Sibiu, pe str. P-ța Traian Vuia, din direcția B-dul A.I. Cuza către B-dul Revoluția din Decembrie, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra autovehiculului și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune frontală cu zidul care împrejmuiește spațiul verde din spatele stației mijloacelor de transport în comun”, a declarat, pentru Express de Banat, Stelian Cornea, subinspector în cadrul Poliției cărășene.

tmc 640