[UPDATE] ALERTĂ! A plonjat cu BMW-ul în staţia de autobuz! [VIDEO]

Numai întâmplarea a făcut ca accidentul produs astăzi, după oră 22, în Reşiţa, să nu aibă loc cu stația de autobuz plină de oameni.

Şoferul unui BMW a plonjat cu autoturismul în staţia de autobuz de la Universitate. O autospecială SMURD, oprită întâmplător în zonă, a preluat imediat o tânără care acuza dureri, aflată în autoturismul avariat. Din fericire, nu au fost alte victime.

leader board 728 x 90 px

UPDATE, luni, 24 aprilie, ora 14.00

Polițiștii spun că șoferul de 18 ani avea permis de conducere de mai puțin de o lună. Cel mai probabil, lipsa de experiență și-a spus cuvântul, însă din cauza lui, o tânără de 16 ani, pasageră în autoturism, a ajuns la spital, fiind rănită ușor.

„În jurul orelor 22.15, în timp ce un tânăr de 18 ani conducea un autoturism BMW cu număr de Sibiu, pe str. P-ța Traian Vuia, din direcția B-dul A.I. Cuza către B-dul Revoluția din Decembrie, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra autovehiculului și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune frontală cu zidul care împrejmuiește spațiul verde din spatele stației mijloacelor de transport în comun”, a declarat, pentru Express de Banat, Stelian Cornea, subinspector în cadrul Poliției cărășene.