Amenință cu retragerea sprijinului politic

În zona Pojejena-Socol, acolo unde PDL a avut două organizații puternice pe plan local, se produc modificări în cadrul acestora. Asta după ce mai mulți membri democrat-liberali și-au manifestat intenția de a susține candidatul USL la alegeri.

După ce primarul PDL Omer Radovancovici a fost condamnat și a ajuns după gratii, soția acestuia a luat decizia să candideze pentru ocuparea scaunului de edil-șef, însă sub sigla USL. Decizia acesteia i-a bulversat de democrat-liberalii din comună, acolo unde mulți dintre ei și-au manifestat dorința de a-i susține candidatura. Decizia lor însă i-a supărat pe șefii PDL.

Astăzi, în cadrul Biroului Permanent Județean, s-ar putea să luăm decizii dure. Vom vedea cum stau lucrurile acolo, pentru că avem cei mai mulți consilieri locali. Le vom retrage sprijinul politic dacă este cazul și vom negocia cu următorii care sunt pe listă”, a afirmat astăzi Alin Popoviciu, vicepreședinte regional în cadrul PDL. Situația este similară și la Socol. Astfel că lista aleșilor locali s-ar putea modifica.

Candidat pentru Pojejena
Pe 11 mai se dă startul campaniei electorale în comuna Pojejena, astfel că democrat-liberalii se declară pregătiţi să intre în bătălie. Candidatul lor este  Miladin Simonovic. Acesta este inginer chimist de profesie, are 53 de ani, iar în prezent s-a suspendat din postul pe care îl ocupa la Garda de Mediu.

,,Până acum, nu am făcut parte din niciun partid politic, dar am optat pentru PDL pentru că în structura din Caraș-Severin se regăsesc oameni de valoare și am mulți prieteni. Mă bucur că PDL mi-a acordat șansa de a participa sub sigla lor la alegerile locale, a spus candidatul PDL la funcția de primar.

Candidatul nostru are inclusiv sprijinul deputaților minoritari. Oamenii l-au încurajat să își depună candidatura și sperăm să avem un start bun pe data de 11 mai”, a concluzionat președintele interimar al PDL Caraș-Severin, Valeria Schelean.