Alaiul Primăverii a deschis oficial Târgul de Paști din Timișoara

alaiul primaverii la targul de paste timisoara
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Târgul de Paști din Timișoara s-a deschis în mod oficial, duminică, de Paștele Catolic, cu Alaiul Primăverii.

Veselie și culoare în centrul Timișoarei. Duminică, 31 martie, de Paștele Catolic, s-a deschis în mod oficial Târgul de Paști, cu un Alai al Primăverii.

Mai precis, la finalul Liturghiei pascale catolice, animat de îngerul gigantic al Asociației Teatru pe Roți și de un grup de copii de la școala de dans Mini-Mini Reflex, Alaiul Primăverii a pornit de la Domul Romano-Catolic din Piața Unirii, spre Piața Libertății, unde a avut loc și un scurt spectacol al micilor „îngerași”.

Spre seară, Piața Libertății a răsunat în acordurile orchestrei simfonice „Lira”.

targul de pasti timisoara 4

Din acest weekend a început Târgul de Paște în Timișoara, odată cu Paștele Catolic, și va continua până la cel Ortodox. Piața Unirii și Piața Libertății au fost astăzi adevărate vârtejuri de energie și entuziasm, datorită activităților variate organizate de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara. Evenimentele au adus împreună oameni de toate vârstele, creând o atmosferă vibrantă, plină de culoare și muzică”, a informat Primăria Timișoara.

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

De la deschiderea oficială pe 31 martie, până pe 6 mai, oaspeții de toate vârstele sunt invitați să se bucure de peste 70 de evenimente – de la concerte și recitaluri muzicale, la spectacole de dans, folclor, teatru, film, animație stradală, picnic, dar și ateliere pentru copii. Acestea vor avea loc în trei piețe emblematice ale Timișoarei: Piața Libertății, Piața Sfântul Gheorghe și Piața Traian, unde Târgul de Paști se va deschide pe 20 aprilie.

targul de pasti timisoara 5

targul de pasti timisoara 3

targul de pasti timisoara 2

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/