Al cincilea deputat, de la Pro România! Continuă proiectul lui Hurduzeu de a unifica stânga în Caraș-Severin!

Cel mai optimist calcul făcut de Ion Mocioalcă înainte de alegerile parlamentare duce la un echilibru în Caraș-Severin, PSD și PNL urmând să obțină câte doi deputați, iar PMP și Pro România câte unul. În Senat, doar primele două formațiuni au șanse mari să trimită reprezentanți!

Revenirea lui Ion Mocioalcă în PSD Caraș-Severin a provocat pe ici, pe colo, nemulțumire. Ioan Crina s-a exprimat în termenii cei mai duri și asta pentru că fostul secretar general Pro România i-a luat prima poziție pe lista de candidați pentru Senat. Mocioalcă mărturisește că înțelege revolta lui Crina și că în PSD nu-i mai tremură nimănui vocea când există vreo nemulțumire, că social-democrații nu mai vorbesc pe la colțuri, ci o spun cu voce tare în forurile partidului. „Nu mai e vremea unanimităților și când un om ia locul altuia sigur că cel puțin o supărare se produce, dacă nu mai multe. Eu am revenit pe construcție în PSD și asta sper să se vadă cât mai curând. Marius Damian e un tip impetuos, Silviu Hurduzeu e un foarte bun analist și strateg, avem destule atuuri să ne batem din nou cu liberalii și, de ce nu, să-i batem”, a declarat Mocioalcă pentru expressdebanat.ro.

Parlamentarul a mai spus că plecarea sa din Pro România nu înseamnă în niciun caz prăbușirea organizației din Caraș-Severin, că nu a venit înspre PSD cu un contingent numeros și că stânga are acum o șansă în plus să fie unită. „Eu niciodată nu am fost singur, dar nici nu vreau să provoc o hemoragie în Pro România, care în Caraș-Severin e un partid mai mic, dar bine structurat și care sper să facă o figură frumoasă, mai ales că noi nu facem altceva decât să continuăm a proiectului lui Silviu Hurduzeu de a unifica stânga în Caraș-Severin. Și, de ce nu, poate al cincilea deputat îl scoate chiar Pro România”, a adăugat Ion Mocioalcă.