Ajutor pentru sezonul rece. Locuitorii din Băile Herculane, chemați să-și depună actele

Locuitorii din Băile Herculane pot merge, începând de luni, 16 octombrie, să depună actele în vederea obținerii ajutorului pentru încălzirea locuinței în sezonul rece care deja bate la ușă. Sprijinul financiar maxim este de 54 de lei/lună.

Primăria Băile Herculane dă startul depunerii documentelor pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței în sezonul rece 2017-2018, mai exact pentru perioada 1 noiembrie 2017 – 31 martie 2018. Cererile se depun începând de luni, 16 octombrie, la Serviciul de Asistență Socială.

Ajutorul de încălzire se acordă acelor persoane care au un câștig lunar de maximum 615 lei/membru de familie, caz în care sprijinul financiar, conform tabelului întocmit de Primărie, este de 16 lei/lună.

Locuitorii stațiunii sunt așteptați de mâine cu documentele necesare vizând componența familiei, veniturile, detalii despre locuință și furnizorul de energie electrică, respectiv o cerere tip care poate fi descărcată de pe pagina de internet http://primaria-baileherculane.ro/index.php/anunturi, acolo unde se regăsesc mai multe informații și despre actele necesare.