Ajută și tu! O tânără mămică, bolnavă de cancer, luptă pentru viață

Un diagnostic crunt amenință viața Andradei Boc, o lugojeancă de doar 30 de ani. Donațiile oamenilor inimoși o pot ajuta să trăiască.

Andrada Boc este o tânără avocată care acum câteva luni a devenit și mămica unei minunate fetițe. La doar 4 luni după naștere, Andrada a aflat că suferă de o boală mortală, fiind diagnosticată cu Limfom Non-Hodgkin agresiv, malign, cu metastaze multiple.

În România, medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire tinerei lugojence, motiv pentru care familia a apelat la o clinică din Viena, respectiv Wiener Privatklinik. Aici, după primirea documentele medicale ale Andradei, medicii i-au acordat șanse de reușită.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

„A fost un șoc când am primit această veste îngrozitoare că am Limfom Non-Hodgkin agresiv, malign, cu metastaze multiple, care apoi s-a transformat în frustrare, pentru că nu era ceva ce aș fi putut controla, panică și frică, mă gândeam doar la Victoria, fetița mea de 4 luni și cum va decurge viața ei fără mamă. Tocmai ce primisem cel mai frumos dar din viața mea, o fetiță, mult dorită de mine și soțul meu, iar cariera mea de avocat era în ascensiune. Nimic nu prevestește o nenorocire, totul este bine, perfect sau mulțumitor. La noi, era mai mult decât perfect! Dar vestea aceasta a căzut ca un trăsnet peste noi. Mai apoi ne-am lovit de vestea că nu se poate face nimic pentru mine, boala era mult prea avansată și nimeni nu îmi dădea vreo șansă. Am apelat și în alte părți iar vestea bună a venit de la o clinică privată din Viena, de unde mi-au dat șanse mari de reușită.”, spune Andrada Boc.

Ajunsă în Viena, tânăra mămică a fost preluată de urgență de o echipă de profesioniști și i s-au efectuat o serie de investigații medicale. Au urmat și veștile bune: șansele de reușită în Viena sunt de 75%, pe când în România erau nule. Din nefericire, costul tratamentelor este de peste 80.000 de euro, bani pe care familia Andradei nu îi deține și nici nu i-ar putea strânge într-un timp atât de scurt, având în vedere că fiecare ședință de tratament costă 10.000 de euro.

Șansa Andradei de a-și vedea fetița crescând o reprezintă donațiile oamenilor cu suflet mare, iar orice ajutor, indiferent de sumă este bine-venit.

Banii pot fi depuși la ING Bank, cont în lei IBAN RO57INGB0000999904583620, cod swift: INGBROBU, titular cont Boc Andrada Sorana; la Raiffesen Bank, cont în lei IBAN: RO42RZBR0000060014661478, cod swift: RZBRROBU, cont în euro IBAN RO88RZBR0000060021059643, cod swift: RZBRROBU, titular cont Boc Petru. Donații se pot face și prin Revolut, direct pe numărul soțului Andradei, la numărul 0732/660560, Revolut ID: @valibodr4 (Boc Valentin).

banner 970 x 250