Ajax, Arsenal și Villareal favoriții zilei de astăzi pe platforma Mozzart Bet

Cele mai mari cote pentru victoria favoritelor sunt la Mozzart Bet. Ajax primește cota 2,60 pentru victorie, Arsenal are 1,90, iar Villareal 1,60. Pe lângă cele mai mari cote, poți beneficia și de un bonus de 100% la prima depunere. Deschide-ti cont pe Mozzart Bet acum si profita de cote si bonusuri!

AS ROMA – AJAX (ora 22:00) – cota 2,60

Cu toate că Roma s-a impus în meciul tur (2:1) și a luat o opțiune serioasă pentru calificare, specialiștii în acordarea cotelor nu o văd drept favorită pentru câștigarea partidei de pe Olimpico. Ambele formații au câte cinci jucători indisponibili și câte unul incert. Olandezii trebuie să înscrie cel puțin de două ori dacă vor să se califice, așa că nu au altă opțiune în afara atacului. Ne așteptăm la goluri de ambele părți.

MANCHESTER UNITED – GRANADA (ora 22:00) – cota 1,50

Se pare că formația oaspete s-a autodepășit ajungând în această fază a competiției. Granada e o echipă de mijlocul clasamentului în Spania care, iată, nu poate emite pretenții foarte mari în fața lui Manchester United, mai ales că diavolii s-au impus în meciul tur de pe Nuevo Stadio de Los Carmenes cu 2:0. Orice rezultat în afară de victoria gazdelor ar fi o surpriză.

SLAVIA PRAGA- ARSENAL (ora 22:00) – cota 1,90

Echipa românului Stanciu a egalat-o în prelungiri pe Arsenal în meciul de pe Emirates (1:1), dar, chiar și așa, tunarii pornesc cu prima șansă. E clar că acesta va fi cel mai important meci din istoria recentă a clubului din capitala Cehiei, însă englezii dispun de jucători tineri și tehnici care pot face diferența. Marea problemă a gazdelor sunt accidentările, Slavia având nouă jucători indisponibili.

VILLARREAL-DINAMO ZAGREB, (ora 22:00) – cota 1,60

Croații n-au reușit să facă încă un meci antologic cum a fost cel cu Tottenham și avem impresia că se regăsesc oarecum în situația Granadei, de a-și fi depășit condiția. Evident, nu vor renunța la luptă, dar nu credem că dispun de suficiente resurse, morale și valorice, pentru a întoarce soarta calificării pe Estadio della Ceramica. Chiar și fără Estupinan și Iborra, echipa lui Unai Emery pornește din postura de favorită.

“Bucurați-vă și câștigați cu cele mai mari cote din lume la Mozzart Bet. Puteți începe să vă înregistrați pentru pariuri online aici și primiți un bonus de 100% la prima depunere.

NOTĂ: Cotele pot fi modificate, dar la Mozzart Bet vor fi în orice moment cele mai mari din lume.”