Ai permisul de conducere suspendat? Află cum poţi susţine testarea în vederea reducerii perioadei de suspendare

Conducătorii auto cărora le-a fost suspendat permisul de conducere, din diferite motive, au posibilitatea de a susține testarea în vederea reducerii perioadei de suspendare a permisului, săptămânal, în zilele de miercuri și vineri, însă solicitanții trebuie să parcurgă câțiva pași esențiali în acest sens.

„Pentru evitarea situațiilor în care la testare se prezintă un singur solicitant, caz în care activitatea nu se poate desfășura (normele legale prevăd prezența obligatorie a minimum doi solicitanți), vă rugăm să vă programați telefonic, la numărul de telefon: 0255/502226 sau electronic, pe adresa de email: politiarutiera@cs.politiaromana.ro, cu o zi înainte de data la care veți susține testarea. Testările în vederea reducerii perioadei de suspendare a permisului de conducere se organizează saptămânal, la Serviciul Rutier al I.P.J.Caraș-Severin, în zilele de miercuri și vineri, începând cu ora 12.00”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Caraș-Severin.

În vederea unei organizări eficiente este necesar ca solicitanții să confirme telefonic participarea la testare, în dimineața zilei în care s-au programat.

leader board 728 x 90 px

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0255/502226.