Ai noroc să vezi „Ghinionistul” în premieră! Vino la gală! Cinema Dacia pregătește covorul roșu!

po 1000x100px (4)

Surpriză pentru spectatorii din Reșița! „Ghinionistul” va veni la Cinematograful Dacia cu actorii și echipa de filmare pentru premiera de gală a celei mai așteptate comedii românești, produsă în Caraș-Severin.

Comedia „Ghinionistul”, în regia lui Iura Luncașu va avea premiera de gală vineri, 24 noiembrie, la Reșița. Asta în timp ce premiera națională este programată pentru data de 8 decembrie. Biletele pentru gală au fost puse astăzi în vânzare și pot fi cumpărate de la casieria Cinematografului Dacia, prețul fiind de 20 de lei.

headerexpress cc

„E o mare onoare pentru noi, pe de-o parte pentru că putem avea această avanpremieră la Reșița, cu aproximativ două săptămâni înainte de premiera națională și, pe de altă parte, că avem asemenea oaspeți distinși în orașul nostru. Pentru mine personal a fost cel mai greu proiect la care am luat parte, dar și un privilegiu să fiu alături de echipa filmului «Ghinionistul». Filmul este cel mai valoros promo care se putea face atât pentru Banatul de Munte, cât și pentru Reşiţa! Așa că nu îmi rămâne decât să vă invit la o comedie spumoasă cu tot felul de răsturnări, care a fost filmată la Resita și împrejurimi”, este mesajul lui Laurențiu Plestici, șef birou, pentru publicul cărășean.

Așadar, dacă vrei să te distrezi pe cinste la un film produs în Caraș-Severin, în care vei vedea imagini cunoscute din Reșița, Anina, Gărâna, Văliug sau Bocșa cu artiști cunoscuți, de la care să obții și autografe, vino la Cinema Dacia în 24 noiembrie pentru o seară pe cinste.