Ai idei bune în domeniul schimbărilor climatice? Oportunitate de a primi 50.000 de euro în programul Climate-KIK Accelerator

Schimbările climatice sunt o realitate care afectează întreaga lume, inclusiv Europa, și efectele se resimt inclusiv in România. În acest context, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiş invită tinerii cu idei inovatoare să se înscrie la o nouă sesiune a Subprogramului Climate-KIC Accelerator.

Practic, sesiunea din acest an Climate-KIC Accelerator va include trei etape. Prima presupune dezvoltarea unui model de afacere, iar firmele vor fi sprijinite în dezvoltarea și perfectarea unui model de afacere. În a doua etapă, cea cu un model de afacere – validare & primii clienți, firmele care au deja un model de afacere bine definit vor fi ajutate să se îndrepte spre o nouă etapă și se validează și se face achiziția clientului. În etapa a treia se trece la investiții și dimensionare, prin pregătirea start-up-urilor pentru viitor investițional.

Termenul limită pentru înscrieri este 27 ianuarie. În cadrul celor trei etape, start-up-urile beneficiază de coaching și formare profesională, mentorat și networking, participare la boot camp-uri intensive atât pe plan local cât și internațional, acces la partenerii Climate-KIC, iar sprijinul financiar poate ajunge la 50.000 de euro.