Agresorul jurnalistului bănăţean Mălin Bot a ajuns în arest!

Poliţia l-a reţinut ieri, pentru 24 de ore, după 12 zile de la un incident petrecut în Bucureşti, pe individul cu BMW care l-a lovit cu pumnul în faţă pe Mălin Bot. Ziaristul a fost astfel nevoit să întrerupă un demers jurnalistic ce îl viza pe Liviu Dragnea!

Ziaristul fusese agresat de un şofer în Bucureşti, în data de 14 aprilie. Mălin Bot mergea cu bicicleta pe prima bandă, într-o zonă unde e şantier şi traficul auto era blocat, maşinile circulând doar pe banda a doua. „La intrarea în sediul STS, şoferul din BMW a venit din banda a doua, printre balizele dintre sensuri, direct peste mine, ca şi cum nu m-a văzut sau nu i-a păsat ca sunt acolo. Abia am reuşit să frânez, să nu mă lovească. Credeam că vrea sa intre la STS şi am zis să îl las să treacă. Nu a intrat la STS, a întors maşina şi a pus-o transversal pe banda 1, în faţa mea“, povesteşte jurnalistul. Acesta a ocolit BMW-ul, văzându-şi de drum pe trotuar. Dar şoferul a mers după el şi a urcat cu maşina pe trotuar, ca să-i taie calea!

publicitate online in ziar Express de Banat

Legea junglei

„S-a dat jos şi a început să mă înjure, să mă ameninţe şi chiar a încercat să mă scuipe, după ce i-am spus să nu mai facă pe şmecherul şi să se asigure când mai face manevre, pentru că era să mă lovească. Pentru că mă grăbeam, am încercat să plec şi să evit agravarea conflictului. Individul era însă pus pe treabă. A venit după mine şi a început să caute să mă lovească pur şi simplu. După ce a încercat să mă împingă, a trecut la pumni. Nu i-a reuşit, pentru că am ştiut cum să mă apăr. Apoi a intervenit direct unul dintre martorii oculari, moment în care am scos telefonul, pentru a suna la 112. În timp ce vorbeam cu operatoarea, individul a reuşit să mă lovească cu pumnul în faţă. A continuat să fie agresiv, să caute să mă lovească, în timp eu vorbeam la 112, încercând în paralel să mă şi apăr. Atunci au sărit în ajutorul meu alţi trei martori oculari. Când s-a văzut încolţit, individul s-a smuls din mâna mea stângă, a fugit la maşină şi apoi a demarat“, detaliază Mălin Bot.

Jurnalistul a depus în aceeaşi zi plângere la poliţie şi a mers la IML, pentru a-i fi constatate leziunile. „Am încredere în poliţişti şi procurorul care anchetează situaţia şi sper că Justiţia îi va aplica legea acestui şmecher agresiv cu BMW“, îşi exprima speranţa Mălin Bot.

„Să vadă cât mai multă lume!“

Aseară, după audierea de ieri a şoferului de BMW, jurnalistul originar din Reşiţa a anunţat că agresorul a fost reţinut 24 de ore, urmând ca astăzi să fie luată altă măsură preventivă, după prezentarea în faţa instanţei pentru mandat de arestare sau control judiciar. „Este cercetat penal pentru loviri şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare. Suspectul, Marius P.S., a fost identificat de ofiţerii de la Biroul Cercetări Penale al Secţiei 20 şi în ultimele zile s-au instrumentat probele: expertize medico-legale, audieri de martori, recunoaşteri din planşe foto“, spune Mălin Bot. Suspectul are 25 de ani, locuieşte în Bucureşti, iar în 2016 a venit din Italia.

gif card de energie dacus 1000x100

„Când va fi trimis în judecată, voi publica rechizitoriul. Voi solicita daune civile şi întreaga sumă pe care o va dispune instanţa o voi folosi pentru a plăti publicitate online (facebook, google etc.) ca să mediatizez motivarea sentinţei. Să vadă cât mai multă lume ce păţeşte un şmecher agresiv care întelege să sară la bătaie“, a anunţat aseară Mălin Bot.

Totodată, bănăţeanul nostru a ţinut să mulţumească public martorilor oculari care l-au ajutat să oprească agresiunea şi s-au oferit să devină martori în dosarul penal. „Este o atitudine civică de toată lauda“, a mai spus Mălin Bot.

O coincidenţă interesantă. Cam mare!

Marţi, la ieşirea de la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, liderul PSD Liviu Dragnea a fost abordat de jurnalistul Mălin Bot cu întrebări pe măsura intervievatului: „Domnu’ Dragnea, Înalta Curte a decis că sunteţi un infractor. Mai rămâneţi în funcţia publică?“, „Vi se pare normal ca un infractor să fie preşedintele Camerei Deputaţilor?“, „Mergeţi la puşcărie de pe această funcţie?“. Dragnea, vizibil iritat, i-a răspuns că nu a furat nimic.

Miercuri, deci ieri, Mălin Bot a postat pe pagina sa de facebook o fotografie din Teleorman, cu precizarea că se află chiar acolo. „E doar un promo. De mâine, timp de câteva zile, îi arăt public domnului Dragnea ce a furat, direct de pe moşia lui. Voi arăta chiar mai mult: de unde a furat domnul infractor Liviu Dragnea, cum a reuşit să se îmbogăţească atât de mult fără să aibă probleme şi care e secretul din spatele imunităţii lui“. La scurt timp de la această postare, Mălin Bot a fost anunţat de poliţie că agresorul său, din urmă cu 12 zile!, tocmai a fost reţinut şi că ar fi indicat ca joi, deci azi, să nu îşi facă program, pentru că e posibil să fie chemat la instanţă, în dosarul penal deschis împotriva agresorului cu BMW. Deci Mălin Bot a trebuit să părăsească ieri Teleormanul lui Dragnea.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/