Află programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României!

explo 1000x200

La fel ca în fiecare an, autoritățile se pregătesc să sărbătorească ziua de 1 Decembrie. Forțele de ordine vor defila, iar reșițenii vor avea parte de un program artistic.

Instituţia Prefectului-judeţul Caraş-Severin, Primăria Municipiului şi Garnizoana Reşiţa organizează în 1 decembrie 2014, la ora 12:30, manifestările dedicate „Zilei Naţionale a României”, în Piaţa 1 Decembrie 1918 din Reşiţa.

După ceremonialul militar şi parada militară, va urma un program artistic de muzică folclorică.

Sunt invitaţi să participe cetăţenii municipiului Reşiţa, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, ai partidelor politice, ai asociaţiilor, ai ligilor şi fundaţiilor, veterani de război, cadre militare în rezervă şi în retragere, elevi și studenţi.

Cu ocazia Zilei Naționale a României, Primăria Municipiului Caransebeș vă invită, începând cu ora 12, la manifestările prilejuite de această sărbătoare care se vor desfășura în Centrul Civic, lângă Crucea Identității Naționale.

Program: – constituirea dispozitivului de onoare;

– întâmpinarea oficialităților;

– alocuțiuni;

– depuneri de flori la Crucea Identității Naționale, monument construit de români în 1811;

– parada dispozitivului de onoare;

– masa tradițională;

– spectacol folcloric “Cântec, joc și voie bună”.

De asemenea, începând cu ora 18, la Casa de Cultură “George Suru” va avea loc concertul dedicat împlinirii a 100 de ani de la montarea, la Caransebeș, a operetei “Crai Nou”, de Ciprian Porumbescu. Participă sopranele Daniela Vlădescu și Bianca Ionescu.

banner 970 x 250