Află programul din noaptea de Revelion de la Reșița și Caransebeș!

Atât Primăria Reșița, cât și cea din Caransebeș își așteaptă locuitorii în centrul orașului să petreacă împreună trecerea dintre ani.

La Reșița, în 31 decembrie 2014, va avea loc evenimentul cultural-artistic „Revelion 2015”, în Centrul Civic al oraşului. Va începe la ora 22.00 și se va încheia la 1:00. Atmosfera de sărbătoare o vor întreține solişti de muzică populară precum Mihaela Petrovici şi Marian Jarja, Maria Coman şi Felicia Stoian, dar şi formaţia de muzică uşoară „Panoramic”. La miezul nopţii, evenimentul culminează cu un impresionant foc de artificii, urmat de un program de muzică populară asigurat de Ionică Ivan, Rafăilă Vincu şi Andreea Stoicănescu. Reşiţenii care vor participa la spectacolul din Centrul Civic vor putea servi gratuit, din partea administraţiei locale, ceai şi vin fiert.

Folk la Caransebeș

Gugulanii sunt așteptați și în acest an în stradă la cumpăna dintre ani. Primăria, Consiliul Local și Casa de Cultură organizează pentru al XI-lea an consecutiv Revelion în centrul civic al urbei. Programul din acest an va începe la ora 22.00 cu recitalul solistei Alessia, după care Mircea Baniciu va aduce folkul, dar nu numai, mai aproape de sufletele petrecăreților. La ora 24.00, primarul Marcel Vela va urca pe scenă pentru mesajul și urările către cetățeni și va începe împreună cu sutele de participanți numărătoarea inversă până la trecerea în 2015, care va fi marcată printr-un impresionant foc de artificii. Organizatorii au ales ca în primele minute din noul an să continue programul muzical Taraful Olanii, avându-l ca invitat de seamă pe bănățeanul Petrică Miulescu Irimică.

 

banner 1000 x 100 hd