Afaceri de 15 milioane de euro la Glimboca! După ce a livrat echipamente în Europa, America, Asia şi Africa, Custom intră și pe piața internă!

Cocheta fabrică așezată pe un deal deasupra comunei Glimboca a vândut echipamente şi software pentru automatizarea punctelor de vânzare din benzinării și aeroporturi din întreaga lume, cifrele contabile evoluând de-a dreptul spectaculos în cei puțin peste zece ani e existență!

Ziarul Financiar anunța că grupul italian Custom anticipează o creștere cu peste 25% a cifrei de afaceri în 2018, în calcul fiind luată și intrarea pe piaţa internă de echipamente fiscale. „În intervalul octombrie 2016 – septembrie 2017 am înregistrat afaceri de circa 9,5 milioane euro, însă fiindcă am trecut de la raportarea fiscală pe an calendaristic la raportarea fiscală pe care o are şi grupul, practic, la 30 septembrie 2017 am raportat 15 milioane euro pentru o perioadă de un an şi jumătate”, a explicat Marius Ursulescu, directorul general al Custom Production Europe SRL pentru sursa citată.

Odată cu intrarea în vigoare a legislaţiei privind casele de marcat electronice, care ar urma să aibă loc de la 1 iunie 2018 pentru firmele mijlocii şi mari, şi de la 1 august 2018 pentru firmele mici, Custom ar urma să asigure până în 15 la sută din necesarul caselor de marcat de pe piața internă. Asta înseamnă că în fabrica de la Glimboca se vor face alte angajări, undeva la 30 de persoane.

CITEȘTE ȘI:

 MADE IN CARAȘ-SEVERIN. Custom Glimboca, din Tokyo la Washington și în cazinourile din Malawi!