Aeroportul Internațional Timișoara ia măsuri de prevenție împotriva coronavirusului!

Măsuri de precauție la aeroportul din Timișoara! Fluxuri separate pentru pasageri, dezinfectări, camere de izolare și carantină vor fi principalele măsuri pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Aeroportul Internațional Timișoara asigură distribuirea unor chestionare de evaluare și localizare individuală pentru pasagerii care sosesc la aeroportul Timișoara și se îmbarcă pentru a ajunge la aeroportul Milano-Bergamo și Treviso. Măsurile prevăd instituirea unui flux separat pentru procesarea pasagerilor pe fluxul de sosiri externe, atunci când situația o impune.

La intervale regulate de timp, pardoseala, obiectele sanitare, mobilierul și alte obiecte prin care poate fi transmis virusul vor fi dezinfectate. Direcția de Sănătate Publică va primi o cameră de izolare unde vor fi verificați pasagerii sosiți din zonele declarate de risc. De asemenea, se va pune la dispoziție o facilitate de carantină, cu opt paturi, dușuri, încălzire, bucătărie. Planul de măsuri și Procedura de prevenire și acțiune în cazul potențialelor infecții cu noul coronavirus.

Administrația aeroportului Timișoara face apel la calmul pasagerilor și asigură respectarea tuturor măsurilor de siguranță.