Adversari tari pentru rosso-neri!

După un prim cantonament efectuat la baza din Valea Domanului, în care rosso-nerii au întâlnit adversari mai slab cotați, obținând două succese din trei partide, elevii lui Marian Pană se pregătesc de al doilea stagiu de pregătire în Antalya.

Marian Pană va avea la dispoziție tot lotul, plecarea spre Antalya fiind programată astăzi. În primul amical, reșițenii vor juca împotriva liderului din liga a doua maghiarăNyíregyháza Spartacus FC. Un alt adversar al reșițenilor va fi ocupanta locului doi din aceeaşi ligă, Dunaújváros PASE. Cel mai important adversar al reșițenilor pare a fi ocupanta poziției a 11-a din prima ligă a Ucrainei, Karpaty Liov, echipă ce a ajuns în play-offul Europa League în sezonul 2011-2012.

Vom juca împotriva ocupantelor locurilor unu și doi din liga a II-a, seria est maghiară, după care vom juca împotriva unor adversari de calibru, adversari de primă ligă. Sper eu să fie un cantonament bun, în care să pregătim în liniște promovarea”, a declarat Marian Pană, antrenorul rosso-nerilor.