Adversar din centrul Europei pentru CSM Lugoj în cupele europene. Se anunță o vară cu multe schimbări la echipă

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

În sezonul care va începe în toamnă, echipa de volei de la CSM Lugoj va juca în premieră în Cupa Challenge, a treia competiție inter-cluburi la nivel european. Vara va aduce multe modificări în lotul echipei care a terminat sezonul precedent pe locul 5, mai ales că situația financiară nu este deloc una grozavă în orașul de pe Timiș.

CSM Lugoj a avut până acum doar participări în Liga Balcanică din punct de vedere internațional. Acum, sorții au decis ca primul adversar din optimile Challenge Cup întâlniți de bănățence să fie Dukla Liberec. Româncele vor fi gazdele meciului-tur cu cehoaicele, care se va juca în perioada 3-5 decembrie. Returul va fi în deplasare, în perioada 17-19 decembrie. Altfel, pentru CSM Lugoj, staff-ul va rămâne în mare parte același, condus de principalul sârb Ugljesa Segrt. Singurul care pleacă e statisticianul Marko Stojanovic.

În lotul de jucătoare vor fi însă modificări numeroase. Străinele din sezonul trecut au plecat toate de la echipă. La Lugoj va rămâne căpitanul Diana Balintoni, care în perioada aceasta participă cu naționala României la Silver League. De asemenea, pe lângă coordonatoare, rămâne și centrul Andreea Petra. În activitatea competițională va reveni și Laura Lungu, extrema care a luat o pauză de la volei deoarece a devenit mamă.

Sursa foto: facebook.com/CSM-Lugoj-volei