Adriana Stoicescu: „Scoateți, mă, limba română și istoria din școli! Definitiv!”

Olimpiadele de Limba Română și Istorie nu se mai regăsesc pe lista celor care se reiau în 2022, după doi ani de pauză. În aceste condiții, Adriana Stoicescu a transmis un mesaj dur guvernanților: „Scoateți, mă, limba română și istoria din școli! Într-o țară plină de «academicieni» analfabeți și doctori în hoție, ne încurcă de-a dreptul”.

Adriana Stoicescu le-a transmis un mesaj dur guvernanților, în contextul în care pe lista olimpiadelor școlare care se reiau în 2022, după doi ani de pauză, Ministerul Educației nu le-a mai inclus pe cele la Limba Română și Istorie.

Scoateți, mă, limba română și istoria din școli! Definitiv! Nu vă opriți la olimpiade, un mizilic. Ce nevoie avem de ele? Într-o țară plină de «academicieni» analfabeți și doctori în hoție, ne încurcă de-a dreptul. E plină patria de «expertiza» lor, întru prostirea poporului care se uită tâmp în gura intelectualilor, colegi ai Elenei Ceaușescu. Ce nevoie avem de Tolstoi și Eminescu? Ardeți, naibii, cărțile, că ocupă loc și adună praf. Dărâmați statuile și ridicați cârciumi, căci mațul nostru, stăpânul nostru. Faceți din muzee hub uri gastronomice, pe bune! Nici dracul nu mai are nervi să viziteze niște vechituri în care sunt expuse chestii care nu țin de foame. Și cum să te lauzi pe Instagram că ai vizitat un muzeu? Doar nu am înnebunit… Despre biserici am stabilit: dărâmate, tată, rapid, că încurcă rău. Scoateți de îndată istoria din școli! Sclavul nu trebuie să își cunoască trecutul. El trebuie să știe să silabisească numele firmei de transport care îl duce la cules de sparanghel și, eventual, să numere până la zece ca să nimerească autocarul”, a scris judecătorul timișorean, într-un mesaj postat pe Facebook.

De asemenea, fostul președinte al Tribunalului Timiș spune, ironic, că România nu ar mai avea nevoie nici de cultură și nici de educație, nu puțini fiind cetățenii care îi admiră pe maneliști și pe cele care apar la televizor dansând pe manele.

În rest, veselie maximă, distracție super, sărbători magice, patru ore pe Valea Prahovei că «asta-i România». Analfabetul funcțional va deveni istorie și vom lăcrima discret după el. Prostul absolut, cu privire goală, dar fericit, îi ia locul, încet, dar sigur. În timp ce alții ascultă Bach și Strauss, noi stăm cu ochii lipiți de un tv uriaș, privind cohortele de dame de prost gust unduindu-se desculțe pe ritmuri de manele. Adorăm lanțul de aur gros de la gâtul unui rapsod cu banii lipiți de frunte și ne mândrim cu vocația noastră europeană, de executanți lași și fără coloană vertebrală, fără prea multe întrebări existențiale dar pricepuți la toate. Distrugeți complet școala! Dați-i lovitura de grație, nu o mai lălăiți! Băgați la greu educație sexuală pentru cele 42 de genuri, că de educație sanitară nu e nevoie. Învățați-i să procreeze precum amoeba, ca să nu fie nevoie să îi mai învățați să se spele pe dinți. Chemați-o pe Greta să ne învețe să salvăm planeta și pițigoii în timp ce stăpânii se plimbă cu elicopterul pentru 30 de km. Digitalizați, fraților, tot ce mișcă pentru ca funcția rinichilor să fie ajustată dintr-un buton, ca să nu mai fim nevoiți să ne deplasăm la privata turcească din fundul curții. Nu, nu avem nevoie de cultură și nici de educație. Ne suntem suficienți. Și ne merităm soarta”, concluzionează Adriana Stoicescu.