Adriana Stoicescu: „Nu aveți dreptul să îmi spuneți că Timișoara 1989 este un fake”

adriana stoicescu

Adriana Stoicescu le transmite un mesaj dur celor care susțin că nu a fost nicio Revoluție în urmă cu 32 de ani la Timișoara. „Nu aveți dreptul să îmi spuneți că Timișoara 1989 este un fake. Sau că morții ei sunt fake. Cei ce credeți sau faceți asta, vă meritați din plin soarta, de sclavi ce se târăsc grațios”, spune judecătorul timișorean.

Adriana Stoicescu a făcut o nouă postare pe pagina sa de Facebook, prin care le-a transmis un mesaj dur celor care spun că în urmă cu 32 de ani nu a fost nicio Revoluție la Timișoara.

Aveți dreptul să mă urâți și să mă înjurați. Să mă contraziceți, cu argumente sau fără. Aveți dreptul să nu dați doi bani pe mine, pe ce spun sau ce cred, pe ce fac. Dar nu, nu aveți dreptul să îmi spuneți că Timișoara 1989 este un fake. Sau că morții ei sunt fake. Sau că ce am trăit noi a fost o mare minciună. Și nu, nu aveți dreptul să jigniți Timișoara”, spune judecătorul din Timișoara.

În final, fostul președinte al Tribunalului Timiș spune că cei care nu cred în Revoluția Română ar fi, de fapt, niște „sclavi”.

Cei ce credeți sau faceți asta, vă meritați din plin soarta, de sclavi ce se târăsc grațios…”, a conchis Adriana Stoicescu.