Adriana Stoicescu: „Nu avem bani să plătim curentul, dar vom îngriji milioane de refugiați”

Judecătorul timișorean Adriana Stoicescu i-a ironizat pe guvernanți, în condițiile în care România s-a arătat disponibilă să primească refugiații din Ucraina. „Nu avem bani să plătim curentul, dar vom îngriji milioane de refugiați. (…) Dacă ar exista Nobelul pentru ipocrizie, n-am avea probleme să îl luăm”, spune fostul președinte al Tribunalului Timiș.

Adriana Stoicescu și-a exprimat punctul de vedere, printr-o postare pe Facebook, cu privire la modul în care România anunță că se va implica în sprijinirea refugiaților din Ucraina, în urma atacului Rusiei. Astfel, judecătorul timișorean spune că țara noastră nu poate să aibă grijă de bătrâni și oameni sărmani, dar a sărit imediat să-i ajute pe ucrainieni.

Suntem inegalabili în arta empatiei de fațadă. Rupți în coate, incapabili să ne îngrijim bătrânii și nevoiașii, sărim cu mânuțele sus în tentativele de îngrijit și salvat când sirieni, când ucrainieni. Babele noastre care se roagă sunt înapoiate, ortodocșii de prin alte părți sunt adevărate lumini în întuneric. Nu avem bani să plătim curentul, dar vom îngriji milioane de refugiați”, a afirmat fostul președinte al Tribunalului Timiș.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

În aceste condiții, Adriana Stoicescu spune că România ar lua Nobelul pentru ipocrizie, dacă s-ar acorda unul.

După ce am luat Nobelul pentru carcalac și tratamentul lui, vine rândul Oscarului în arta alimentării corecte a unui tanc la mâna doua. Dacă ar exista Nobelul pentru ipocrizie, n-am avea probleme să îl luăm, o mie de ani de acum încolo. Suntem niște marionete ruginite mânuite de niște păpușari patetici”, a adăugat judecătorul timișorean.

banner 970 x 250