Adrian Torma, reticent la ofertele politice. „Deocamdată, sunt membru PNL, undeva pe coridorul de ieşire”

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Politica și fotbalul par să aibă tot mai multe lucruri în comun. De obicei, cel mai bun jucător al unei echipe devine curtat de nenumărați selecționeri pentru a crește prestația echipei proprii. Este și cazul primarului Adrian Torma, pus pe „banca de rezerve” a PNL-ului.

De când s-a produs ruptura dintre edilul de la malul Dunării, Adrian Torma și președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, ofertele pentru trecerea lui Torma la alte partide politice au început să curgă. Astfel, dacă primul care i-a deschis ușile partidului înspre coagularea unei echipe puternice a fost președintele PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, săptămâna trecută, coordonatorul Pro România CS, Sorin Simescu a afirmat că partidul din care face parte „e un partid deschis pentru oameni de calitate care pot veni alături de noi”, în timp ce Ion Spânu a concretizat oarecum lucrurile, precizând că „discuții sunt cu toată lumea, discutăm și cu Torma, și cu Borcean, au capitalul lor politic, de ce nu?!”.

Cu privire la posibilitatea de a deveni membru Pro România, șeful administrației publice locale de la Moldova Nouă pune pe primul plan ofertele de concediu, pe care dorește să-l petreacă împreună cu familia sa. Cât despre problemele și ofertele spectrului politic, acesta subliniază: „Stăm, chibzuim, analizăm ceea ce este bine pentru comunitate, ceea ce este bine pentru echipa formată din Moldova Nouă, pentru viitorul nostru”.

1000x100 (4)

Adrian Torma nu se dezice încă de partidul cu care a câștigat alegerile în 2016, sperând ca lucrurile aici să capete o altă turnură: „Deocamdată, sunt membru PNL, undeva pe coridorul de ieșire. Poate că lucrurile se vor întoarce. Poate colegii mei vor avea înțelepciunea să-și dea seama că, dacă vrei să penalizezi pe cineva, nu așa se face: cu excludere, la prima greșeală, ci vii cu anumite mustrări sau cu anumite drepturi luate, pe o anumită perioadă, dar nu cu excludere”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/