Adrian Torma, noul şef al PNL Moldova Nouă!

Primăvara a adus schimbări în Organizaţia locală a Partidului Naţional Liberal Moldova Nouă. Biroul Politic a desemnat un nou preşedinte pentru filiala de la malul Dunării.

Liberalii din Moldova Nouă au, de patru zile, un nou lider. La cârma organizaţiei PNL a fost ales cunoscutul om de afaceri din localitate Adrian Torma. „Această schimbare este direcţia spre care ne vom orienta cu ambiţie, spirit tânăr şi mult curaj. Urăm noului nostru preşedinte o muncă uşoară în sânul echipei şi implicare în cât mai multe activităţi de dezvoltare a oraşului”, este mesajul postat pe pagina oficială a filialei PNL de pe Facebook.

Adrian Torma l-a înlocuit pe Ghiţă Sporea, fost viceprimar al oraşului Moldova Nouă. Patronul companiei Auto Alex susţine că ceea ce l-a împins să facă acest pas sunt nedreptatea socială şi lipsa de performanţă a clasei politice din oraşul de la malul fluviului.

Acestea m-au făcut să înţeleg că, dacă nu ne implicăm, sunt şanse ca situaţia socială şi economică din Clisură să fie în cădere liberă mulţi ani de acum încolo. Rezultatele obţinute până acum în planul profesional îmi dau puterea şi încrederea că în cadrul PNL voi putea construi o echipă care să se lupte pentru oraşul nostru”, a declarat pentru expressdebanat.ro Adrian Torma, care a mai spus că funcţia primită îl onorează, dar în acelaşi timp, îl şi obligă. „Viziunea PNL trebuie să urmărească interesul comunităţii, al cetăţenilor. De acum, binele oraşului are un aliat serios în organizaţia PNL Moldova Nouă, dar şi în mine”, a adăugat afaceristul din Clisura Dunării.

Obiectivele noului preşedinte

În calitate de şef al PNL Moldova Nouă, Torma ţinteşte, înainte de toate, spre dreptate.

„Este foarte uşor să îţi stabileşti obiective într-un oraş în care, de doi ani, nu avem parte decât de praful de la iazul de decantare de la Moldomin. Actuala administraţie a avut ca principal obiectiv să se laude cu proiecte realizate de pe vremea domnului Chisăliţă. Obiectivul meu pricipal se materializează în jurul schimbării în bine a comunităţii din Moldova Nouă. De acum, vocea PNL Moldova Nouă, «vocea drepţilor şi a dreptăţii» se va face auzită în oraş. Este timpul pentru fapte, nu doar pentru vorbe!”, a concluzionat patronul companiei Auto Alex, noul preşedinte al organizaţiei PNL Moldova Nouă.