Adrian Torma, despre o posibilă confruntare electorală cu Ion Chisăliţă în 2020: „Cei mai câştigaţi vor fi cetăţenii din Moldova Nouă”

Actualul primar al urbei de la malul Dunării, Adrian Torma, nu vede nimic nelalocul lui în eventualitatea în care fostul edil al orașului Moldova Nouă, Ion Chisăliță, s-ar înscrie în lupta electorală din luna iunie, anul viitor, acesta atrăgând atenția că „din doi oameni care și-au dedicat și sacrificat timpul pentru comunitate va ieși un singur câștigător”, cei mai câștigați din toată această poveste fiind, de fapt, locuitorii orașului pe care actualmente îl conduce.

Cu toate că se simte bine alături de noua echipă (PSD), Torma subliniază că, înainte de a i se arăta ușa din dos a Partidului Național Liberal, acesta și-ar fi dorit să formeze o echipă cu Ion Chisăliță, nu să facă parte din tabere diferite, însă „cum foștii mei colegi, cei de la nivel județean, într-o săptămână oarbă, au reușit să strice echipa construită la Moldova Nouă, nu mai putem vorbi despre astfel de lucruri acum”.

Șeful administrației publice locale de la Dunăre apreciază că liberalii, la nivel local, încearcă să se regrupeze, dar, „din păcate, ce am observat este că în jurul echipei PNL, la Moldova Nouă, se adună o echipă de oameni frustrați, de oameni care văd doar negativ, nimic pozitiv, nici un om care să nu fi făcut politică și să nu fi trecut pe la două, trei partide. Dar e echipa lor, e gașca lor. Din păcate, formează doar o haită pentru un ciolan”.

În ciuda faptului că nu s-a făcut o nominalizare oficială cu privire la candidatul PNL-ului pentru primăria Moldova Nouă, edilul-șef are încredere că fostul primar deține înțelepciunea necesară încât să „facă diferența între o echipă bine construită, pe principii sănătoase și cu o fundație sănătoasă, în detrimentul unor personaje sumbre care pentru că, fie lângă mine, fie lângă dumnealui, la un moment dat, nu și-au obținut interesele personale din activitatea politică, mai încearcă, acum, o dată să-și bage colții în ciolanul politic”.

Având intenția de a clarifica o dată pentru totdeauna zvonistica unor posibile clinciuri cu fostul edil, Torma a ținut să reitereze: „Eu sunt destul de relaxat și, dacă va fi domnul Chisăliță candidat la funcția de primar al orașului Moldova Nouă, cred că cei mai câștigați din această bătălie electorală, care va veni, vor fi cetățenii orașului Moldova Nouă”.