Adrian Torma bifează al optulea proiect european pentru comunitatea din Moldova Nouă

După ce s-a zbătut să obțină sprijin financiar din partea FDI pentru reabilitarea a 12,9 km de drum pe raza UAT-ului pe care-l conduce, primarul Adrian Torma a dat o nouă lovitură. De data aceasta, prin FRDS, pentru reabilitarea a altor 13 străzi din orașul de la Dunăre.

Al optulea proiect cu finanțare europeană vizează reabilitarea străzilor din cartierul Boșneag, lucru care va contribui în mod definitiv la desființarea barierelor fizice și sociale ale membrilor comunității care locuiesc aici. Este vorba despre străzile: Minerilor, Banatului, Primăverii, 9 Mai, 8 Martie, Mihai Eminescu, Tudor Vladimirescu, 1 Mai, Păcii, Libertății, Nicolae Bălcescu, Uzinelor, Învățător Alexandru Moisi.

Prin reabilitarea și modernizarea drumurilor din proiect se va reduce timpul de deplasare al locuitorilor către zonele de interes, va crește gradul de siguranță a circulației, cheltuielile cu consumul de combustibil vor fi reduse, reducerea noxelor și prafului va îmbunătăți calitatea mediului înconjurător, timpul de intervenție al pompierilor, poliției, ambulanțelor va fi redus și viețile omenești și bunurile vor fi salvate mai rapid, a ținut să scoată în evidență edilul Torma.

Nerăbdător ca lucrurile să-nceapă să se miște în cadrul proiectului recent semnat, șeful administrației publice locale din Moldova Nouă a ținut să mulțumească, public, echipei de la Proiecte Europene, echipă care a făcut posibilă semnarea unui nou proiect cu finanțare europeană.