Adrian Pau: „Săptămâna viitoare se va rupe grupul ALDE din Camera Deputaților!”

Deputatul PRO România Adrian Pau anunță o iminentă ruptură în cadrul parlamentarilor ALDE, cel puțin în ceea ce privește Camera Deputaților. În trecut și el membru PSD, parlamentarul de Timiș e de părere că PSD se autodistruge și cade în derizoriu prin tentativele de racolare de oameni, fie membri, fie oameni plecați din partid, ca și Pau.

Așadar, deputatul PRO România nu mai vede o viață bună în Camera Deputaților pentru cei de la ALDE care refuză alianța cu partidul condus de Victor Ponta și cu atât mai puțin pentru PSD. „Săptămâna viitoare se va rupe grupul ALDE din Camera Deputaților. Mai mulți deputați și senatori, am înțeles că sunt vreo zece oameni nemulțumiți, vor pleca. PSD face totul pentru a atrage oameni în barcă. Personal am avut o discuție în cadrul Comisiei de Buget-Finanțe. A fost retrimis pe ordinea zi un proiect care prevede ca ONG-urile să fie controlate de Ministerul de Finanțe. Cei care au negat și care sunt împotriva acestui proiect au fost cei de la UDMR”, a relatat Pau despre evenimentele petrecute săptămâna aceasta în Camera Deputaților.

Adrian Pau a punctat că și el a fost rechemat în PSD, dar că nici nu se pune problema de așa ceva. „Constantin Rădulescu mi-a spus că e mandatat de doamna premier să discute cu cei care au plecat. Acest talcioc în care negociem și cumpărăm voturi ar putea să ne facă să avem o surpriză săptămâna viitoare. Este incredibil cum se agață de orice aspect ca să rămână la guvernare. Este incredibil să vezi cum pleacă politicienii tineri. La domnul Meleșcanu înțeleg că nu mai are veleități și alte așteptări. A prins o funcție la care nu se mai aștepta, el al doilea om din stat, să fie primul, nu mai are timp. Își încheie urât cariera, dânsul consideră că e frumos”, mai spus Pau care a precizat că cei de la PSD au reușit să facă dintr-un partid mare două mai mici.

 

banner 970 x 250