Adrian Pau pune tunurile pe deputații de la minorități, pentru moțiunea de cenzură! Noi „elogii” pentru Simonis

explo 1000x200

PRO România va vota moțiunea de cenzură și rămâne deschis la a alcătui un guvern nou cu PSD sau ALDE. Deputatul de Timiș Adrian Pau vrea să determine și cei patru parlamentari ce reprezintă minoritățile din județ să voteze schimbarea executivului condus de Viorica Dăncilă, despre care spune că e ajutat de pesedistul Freddy Simonis.

Deocamdată, doar Ovidiu Ganț, reprezentantul Forumului Democratic German, a  declarat că va vota moțiunea de cenzură. „Ceilalți deputați, reprezentanți ai minorităților bulgare, sârbe, slovace, nu știm ce fac. Va trebui să își asume, să ne spună dacă votează moțiunea sau dacă rămân alături de PSD. Acele comunități pe care îi reprezintă trebuie să știe. O să-i ajutăm. În timpul campaniei, vom trimite materiale în care să amintesc ce au făcut oamenii. Soarta României se joacă, dar este bine să își asume și să spună cu voce tare, nu să stăm ca struțul cu capul în pământ și să tăcem când ne convine, pentru că Guvernul PSD alocă diverse finanțări”, consideră Adrian Pau.

Pau a mai spus că Alfred Simonis este cel care se zbate cel mai mult pentru actualul guvern, în Parlamentul României. „Dacă acest guvern va rămâne, actorul principal va fi Freddy Simonis. El este liderul de grup și poartă discuțiile cu cei mai mulți parlamentari. Nu știu dacă e un examen, probabil este o pistă de lansare. Dacă va rămâne doamna Dăncilă, Freddy va avea un viitor strălucit”, a mai precizat Pau.

 

 

banner 970 x 250