Adrian Năstase rămâne fără titlul de Cetățean de Onoare al Băilor Herculane! A făcut pușcărie!

Fostul premier al României nu mai face nicio cinste stațiunii de pe Valea Cernei după ce a ajuns în spatele gratiilor, astfel că primarul Cristian Miclău propune să-i fie tăiate toate privilegiile!

Liberalul Miclău a aflat recent că pe lista Cetățenilor de Onoare ai orașului pe care îl conduce se află și fostul prim-ministru PSD, Adrian Năstase, pe care justiția l-a trimis la un moment dat în pușcărie, fiind condamnat pentru fapte de corupție. „Inițiativa a plecat de la niște cetățeni ai orașului. Eu nici nu știam că Adrian Năstase se bucură de o astfel de titulatură în Băile Herculane. Nu știu ce merite o fi avut ca să fie desemnat Cetățean de Onoare, ce o fi făcut pentru orașul nostru. Dacă ne uităm în urmă, e greu de înțeles, toată lumea știe cum și pe vremea cui s-a privatizat stațiunea. Eu îmi fundamentez propunerea de retragere a acestui titlu domnului Adrian Năstase pe baza condamnării definitive pe care acesta a primit-o în urma unei hotărâri judecătorești.”, a precizat primarul Cristian Miclău pentru expressdebana.ro.

Proiectul de hotărâre inițiat de primarul liberal de la Herculane va fi supus votului în ședința de luni a Consiliului Local.

foto: evz.ro