Adrian Dumbravă, decorat de episcopul Caransebeșului cu Crucea eparhială „Miron Cristea”

dumbrava adrian medialiat episcopie
publicitate si promovare in ziar

Managerul Spitalului Județean de Urgență Caransebeş a fost recompensat pentru gesturile sale filantropice și umanitare de către Preasfințitul Părinte Lucian!

Una dintre cele mai importante distincții ale Episcopiei Caransebeșului i-a fost acordată lui Adrian Dumbravă chiar în ziua aniversării Preasfințitului Lucian. Este vorba despre Crucea eparhială „Episcop Elie Miron Cristea”, clasa a doua pentru mireni.

„A fost o surpriză, am fost foarte surprins. Pentru mine această apreciere e un nou angajament, în sensul de a rămâne în continuare alături de Biserică, alături de Episcopia Caransebeșului, de a susține mai departe proiectele frumoase pe care le-am început împreună. Înseamnă o recunoaștere, deși gesturile mele nu au urmărit obținerea vreunei decorații. Înseamnă o apreciere mare, mai ales că totul s-a întâmplat de ziua Prea Sfinției Sale. Să mă decoreze chiar de ziua sa înseamnă în primul rând respect și prietenie. În al doilea rând mă motivează să rămân aproape și să continuăm proiectele pentru comunitate.”, a spus Adrian Dumbravă pentru expressdebanat.ro.

Managerul spitalului din Caransebeș a performat în mediul de afaceri și nu ezită să împartă din agoniseala sa cu concetățenii. A sponsorizat cele mai frumoase concerte de colinde de la Casa de Cultură, unde caransebeșenii au avut acces gratuit, a suportat costurile atâtor acțiuni derulate în parteneriat cu Episcopia Caransebeșului, a susținut din propriul buzunar campanii umanitare. Și spune că o va face în continuare. „Am învățat că este mai ferice de cel ce dă decât de cel ce primește. Eu sunt implicat în multe proiecte umanitare, consider că e o datorie morală. O simt ca o datorie față de tot ceea ce eu am primit de la Dumnezeu și primesc în fiecare zi. Caritate și voluntariat sunt lucruri pe care le avem în fire, probabil transmise din familie.”, a mărturisit Adrian Dumbravă.

Fiica cea mijlocie a managerului, studentă în ultimul an la arhitectură, în Anglia, a fost plecată două luni ca voluntar în Bangladesh, iar anul trecut a fost într-o tabără de copii refugiați din Afganistan. „Este esența vieții să-ți ajuți aproapele și să fii receptiv la nevoile altora atunci când poți fi de folos.”, a conchis Adrian Dumbravă.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01