Adrian Cican bate obrazul miniștrilor Vela și Tătaru! Jocul de-a alba-neagra încetează!

Zarurile au fost, din nou, aruncate în tabăra primarului Felix Borcean, care, deși s-a grăbit să-l repună pe funcție pe Adrian Cican, în opinia sa obiectiv și justificat, iată că acum va avea și pârghia legală.

Parlamentarii au modificat Hotărârea de Guvern privind starea de alertă. Astfel, aleșii au decis ca spitalele să treacă din nou în subordinea autorităților locale, iar Guvernul să fie obligat să pună măști la dispoziția persoanelor defavorizate. Hotărârea de Guvern a fost votată astăzi, 20 mai, în Parlament și se așteaptă promulgarea din partea președintelui României.

Felix Borcean spune că așteaptă semnarea documentului și apariția în Monitorul Oficial pentru a mai face vreo declarație, însă îi oferă tot creditul managerului Adrian Cican.

Reamintim că prin decizie, zilele trecute, la ieșirea din starea de urgență primarul Caransebeșului l-a numit din nou pe Adrian Cican la spital, însă a doua zi a venit anunțul ministrului Nelu Tătaru precum că spitalele rămân în continuare la Ministerul Sănătății. La alte câteva zile distanță, Parlamentul încuviințează starea de alertă cu măsura ca spitalele să revină la autoritățile locale.

expres banat 1000x100 (2)

ADrian Cican îi întreabă pe guvernanți dacă nu le e rușine de deciziile politice luate și le bate obrazul miniștrilor Vela și Tătaru, dar și prefectului Cristian Gâfu: „Domnilor încă miniștri Vela și Tătaru, nu vă este rușine? Astăzi majoritatea parlamentarilor PNL a votat Legea 55/2020 modificată de PSD și Pro România în integralitatea ei. Oare din bun simț nu plecați acasă? Domnule Gâfu, ce o să faceți, mergem în contencios pentru aberațiile juridice prin care, chipurile, eu nu aș mai avea dreptul să fiu manager sau plecați dumneavoastră puțin acasă sau poate la Primăria Slatina Timiș, unde ați făcut practica de mare funcționar?”, scrie Adrian Cican pe pagina sa de Facebook.

Fostul manager și, cel mai probabil, viitorul manager interimar al Spitalului din Caransebeș acuză autoritățile statului că în luna cât a fost îndepărtat de la cârma spitalului s-a întârziat autorizarea noii structuri a unității medicale, ba mai mult a fost și schimbată: „Faptul că nu ați dus la autorizarea parțială a Ambulatoriului, ceea ce a însemnat lipsirea de venituri a spitalului, mă face să mă gândesc dacă voi depune o plângere penală și pentru management defectuos”, a mai spus Adrian Cican.