„Administrația din Herculane, repetentă la atragerea fondurilor europene”

gheorghe orza
untitled design set 970x90 px

Gheorghe Orza, candidatul PSD pentru Primăria Băile Herculane, lasă repetentă actuala administrație liberală de pe Valea Cernei.

Social-democratul Gheorghe Orza se „dezbracă” de diplomație, sătul de incompetența administrației condusă de liberalul Cristian Miclău, pe care o acuză de nepricepere în atragerea fondurilor europene și lentoarea în derularea proiectelor și investițiilor.

Candidatul PSD pentru Primăria Herculane spune că anii 2020 au fost prielnici și cruciali pentru obținerea finanțărilor europene, dar actuala administrație liberală a reușit să-și dea mai mult cu stângu-n dreptu`, decât să facă treabă în oraș.

Acesta este și motivul pentru care Orza spune stop nepriceperii și nepăsării și promite să aducă schimbarea după 9 iunie.

Nu așa se administrează un oraș. Anii 2020 au fost o perioadă crucială pentru obținerea finanțărilor europene, iar administrația actuală din Herculane a rămas repetentă în atragerea acestor fonduri. Șapte ani pentru parcul de la UGSR, nu au fost suficienți! Patru ani pentru piața de la blocuri nu a fost de ajuns. Vila Elisabeta, podul de la Kilometrul Zero, canalizare Pecinișca și Zăvoiului și multe altele nu au fost decât promisiuni electorale ale actualei administrații locale. Destul! La Herculane, din 9 iunie, vom face schimbarea. Dacă ei nu au putut, face Orza!”, este mesajul ferm al social-democratului.

(PE)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/