„Adi Torma nu a venit la PSD că a iubit el partidul, să fim serioși!”

La nivelul județului Caraș-Severin se conturează o echipă puternică PSD, odată cu aderarea lui Adi Torma. Asta nu înseamnă că fostul liberal a intrat în tabăra social-democrată din prea multă simpatie…

În județ nu s-a pus accent neapărat pe partid, ci s-a pus pe echipă. Se putea la fel de bine ca această echipă să fie sub umbrela altui partid, spune Luca Mălăiescu.

Acum că această echipă s-a nimerit să fie sub umbrela PSD, mergem înainte ca o echipă unită și foarte valoroasă. Spun asta pentru că avem primari valoroși PSD în Caraș-Severin și mai nou avem și o președintă care, le place, nu le place unora, doamna deputat Luminița Jivan face lucruri bune și chiar, fără nicio urmă de subiectivism, a reușit în trei ani de zile de când este în Parlament să facă mai mult decât au făcut toți ceilalți parlamentari de Caraș-Severin până acum. Și nu o spun eu, o spun cifrele, o spun o grămadă de primari din Caraș-Severin, chiar primari din opoziție. Adi Torma nu a venit el la PSD că a iubit el partidul, să fim serioși, el a venit pentru echipă. Și cred că vor mai veni primari, nu o să spun acum cum a spus Ion Mocioalcă că vor veni 15-20, dar vor veni.”, ne-a declarat Luca Mălăiescu, președinte executiv al PSD Caraș-Severin.