Adi Petrea, recital şi cu Sighişoara

Noua echipă a Reşiţei rămâne pe primul loc în clasamentul Diviziei A de handbal masculin după ce s-a distrat şi cu HCM Sighişoara, într-un meci din runda a treia a campionatului.

Adi Petrea va trebui să dea dovadă de multă inventivitate pentru a reuşi să-şi motiveze meci de meci elevii şi, în acelaşi timp, colegii. Roş-albii nu au întâmpinat niciun fel de probleme din partea tinerei echipe din Sighişoara şi, la cum se prezintă celelalte combatante, e greu de crezut că poate cineva emite pretenţii în faţa unei formaţii mai aproapiate de nivelul Ligii Naţionale decât de eşalonul secund. HC Adria Petrea s-a impus la capătul unui meci fără istoric cu scorul de 48-23 (20-12). Lela a fost şi de această dată principalul marcator, cu 10 reuşite. Rohozneanu a înscris de şapte ori, Bahah şi Vaidasigan au marcat fiecare câte şase goluri, Drăgănescu şi Rugaci, câte patru, Steiner şi Petrea, câte trei, iar Pârvan – cinci.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157647651426050&per_page=50. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.

„A fost o victorie clară şi ne bucură acest fapt, chiar dacă în prima repriză nu am fost conectaţi sută la sută. Experienţa şi valoarea echipei noastre s-au dovedit până la final, când am câştigat la o diferenţă foarte mare. E mare diferenţa între Liga Naţională şi Divizia A, din punctul meu de vedere, cu doi sau trei jucători cred că puteam face faţă şi în Ligă, în partea a doua a clasamentului. E greu să te motivezi, dar suntem jucători profesionişti şi încercăm să ne facem treaba cât mai bine”, a declarat Mihai Rohozneanu.