Acuzații grave la adresa unui asistent medical de la Spitalul de Copii din Timișoara! Ar fi agresat sexual mai multe persoane

Acuzațiile vin din partea a trei mame care și-au internat copiii la Spitalul „Louis Țurcanu” din Timișoara. Bărbatul ar fi continuat să le abordeze și după ce micuții au fost externați din unitatea sanitară. Potrivit reprezentanților spitalului, bărbatul le-ar fi tratat necorespunzător și pe colegele sale.

Nu este prima dată când asistentul dă dovadă de comportament deviat.

„Au fost două rânduri în care comisia de disciplină a sancționat unul dintre angajații secției de Psihiatrie Pediatrică, în urma unor plângeri. În 2014, în urma atitudinii necorespunzătoare și la adresa mamelor unor copii, și la adresa colegelor, situația a fost finalizată prin desfacerea contractului de muncă a acelui angajat. Ca urmare a demersurilor dumnealui în justiție și a absenței plângerilor la poliție, poliția a recomandat clasarea acelei situații și bineînțeles, fireasca urmare a fost ca justiția să hotărască să revină asupra desfacerii contractului de muncă a acestui angajat care a revenit în 2015. Ca urmare a acestor decizii la locul de muncă, comisia de disciplină a spitalului a parcurs toate cele trei etape, conforme cu codul muncii și pentru sancțiunea angajatului. Apoi, în acces an a mai fost o plângere din partea a două sau trei persoane care au dus din nou la sancționare prin codul muncii, prin mutarea disciplinară și retrogradarea cu pierdere salarială, care s-a încheiat în urmă cu două săptămâni”, a explicat Dr. Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt al unității sanitare.

În acest caz s-au sesizat și polițiștii.

„Polițiștii Secției 3 Timișoara s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală și efectuează cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara în vederea stabilirii situației de fapt și luării de măsuri legale”, au transmis reprezentanții IPJ  Timiș.