„Actualul primar este teribil! Reșița se mișcă altfel”

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

După ani întregi în care Reșița a pierdut teren în fața altor localități din județ în privința investitorilor, în principal din cauza celor aflați la conducere, după cum consideră președintele Camerei de Comerț cărășene, Petru Buzzi, din vara lui 2016 în municipiul reședință de județ a ieșit soarele… speranței.

Venirea liberalului Ioan Popa în fruntea administrației locale din Reșița este un mare plus, spune Petru Buzzi. După mai multe conduceri de stânga, unele dintre ele, vinovate de faptul că pentru Reșița n-a optat niciun investitor serios, acum a venit un primar teribil! „Mie îmi place primarul actual, este teribil primarul actual, doar că la ora asta este foarte greu să aduci investitori în Reșița nu că până la urmă nu ar veni, ci pentru că nu mai există forță de muncă”, spune Petru Buzzi, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Caraș-Severin.

Banner Forta Dreptei tm 1000x100 1000x100 (4)

În calitatea pe care o deține, Petru Buzzi spune că l-a dus pe antreprenorul Nelu Popa chiar și în Serbia pentru a-și extinde afacerea cu paste făinoase. „Domnul primar al Reșiței, când era antreprenor, a beneficiat de sprijinul Camerei de Comerț în câteva rânduri. Chiar l-am dus în Serbia – noi avem niște relații foarte bune cu Camera de Comerț din Serbia – pentru a-și dezvolta afacerea de paste făinoase, biscuiți și alte cele și e ok relația noastră, doar că am impresia că el este foarte ocupat și nu are timp. Nu are asta importanță. Reșița se mișcă altfel de când domnul Ioan Popa este primar”, este de părere Petru Buzzi, cunoscut, de altfel, ca fiind un apropiat al dreptei de ani buni.

Experiența ca antreprenor pe care actualul primar o are aduce cu sine, fără îndoială, beneficii. Însă Reșița nu este singurul oraș cărăşean condus de un fost om de afaceri. În 2016, Adrian Torma câștiga alegerile în orașul de la malul Dunării, fiind și el astăzi tot sub aripa dreptei. „Și Primăria Moldova Nouă este ok, se mișcă, doar că Moldova Nouă este la margine, are Dunărea, dar Dunărea nu este a orașului Moldova Nouă, este a României și România nu are niciun interes ca Dunărea să existe, la fel cum nu are Europa interes ca Dunărea să existe, pentru că ar deschide portul de la Constanța și s-ar putea ca niște țări europene să nu dorească lucrul acesta”, este ipoteza înaintată de președintele Camerei de Comerț cărășene.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/