Actorii din „Ghinionistul” și echipa de filmare au ajuns la Reșița! Deseară te așteaptă la Cinema Dacia! [FOTO/VIDEO]

po 1000x100px (3)

Diana Dumitrescu, Gheorghe Visu, Augustin Viziru, Virgil Ianțu, Codin Maticiuc, cu toții au ajuns astăzi la Reșița pentru premiera de gală din această seară. Primul popas l-au făcut la Muzeul de Locomotive.

Actorii din „Ghinionistul” și echipa de filmare au ajuns astăzi la Reșița, împreună cu jurnaliști din București. Doi dintre actori, Levent Sali și Radu Gabriel, împreună cu regizorul Iura Luncașu au ajuns de ieri în municipiu și au întâmpinat autocarul care i-a adus pe ceilalți protagoniști. Tot ieri a ajuns la Reșița și Dorian Popa, dar sub o altă formă…

În această după-amiază, echipa de filmare și actorii au ajuns la Muzeul de Locomotive din Triaj. Reșițenii care au trecut prin zonă i-au putut vedea pe Gheorghe Visu, Virgil Ianțu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Levent Sali sau Vlad Logigan, dar și pe regizorul celui mai așteptat film românesc al sfârșitului de an, Iura Luncașu.

YouTube video

1000x100 casa brutarului

Toată lumea este pregătită pentru premiera de gală din această seară. La ora 19.00 și la ora 21.00, Cinematograful Dacia va difuza în avanpremieră filmul „Ghinionistul”, cu echipa și actorii în sală. Nu uitați însă că vă puteți cumpăra deja bilet pentru proiecțiile din 1, 2 și 3 decembrie, atunci când „Ghinionistul” revine la Cinematograful Dacia.

Pe pagina de Facebook a Express de Banat puteți viziona, în această seară, un interviu în exclusivitate cu Iura Luncașu. Despre locurile frumoase pe care le-a descoperit în Caraș-Severin, oamenii care l-au lăsat fără cuvinte și promisiunea că va reveni.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157688839213881″]