Activistă pentru drepturile animalelor: Porumbeii din Timișoara sunt uciși prin înfometare

promovare online Timisoara Casa Auto

Anamaria Manolea, o activistă pentru drepturile animalelor, a solicitat Primăriei Timișoara să revoce interdicția hrănirii păsărilor pe domeniul public, însă cererea a fost respinsă. În aceste condiții, Anamaria Manolea vrea să dea primăria în judecată, pe motiv că porumbeii din Timișoara sunt uciși prin înfometare.

Semnal de alarmă tras de o activistă pentru drepturile animalelor. Anamaria Manolea susține că porumbeii din Timișoara sunt uciși prin înfometare, după ce primăria a decis ca hrănirea păsărilor pe domeniul public al orașului să fie interzisă.

Dragi timișoreni iubitori de porumbei și nu numai, vă rugăm din nou să ne sprijiniți cât de puțin pentru oprirea uciderii prin înfometare a porumbeilor din Timișoara, există metode legale, morale și umane de gestionare a lor ca în țările civilizate (porumbare contraceptive), dar primăria le refuză cu desăvârșire, pur și simplu îi vrea morți ținând cu dinții să mențină înfometarea lor! Prin această decizie au încurajat și NEoamenii din orașul nostru să îi masacreze la propriu… Consiliul Local – Primăria Municipiului Timișoara a respins cererea asociației noastre de revocare a interdicției hrănirii păsărilor pe domeniul public”, a afirmat Anamaria Manolea.

Așadar, activista pentru drepturile animalelor nu se lasă și se pregătește să dea în judecată Primăria Timișoara.

promovare banner maxagro

Trecem la următorul pas, obligarea lor prin instanță, la fel cum o astfel de decizie aberantă și inumană s-a anulat și în alte localități, de exemplu Curtea de Apel Pitești a decis definitiv: „[…]Curtea constată că textul criticat intră în conflict cu actele firești de compasiune umană, care trebuie încurajate, iar nu eliminate prin intermediul unei dispoziții normative emise de autoritatea locală sub scopul declarat al menținerii curățeniei în spațiile publice, deși, așa cum s-a reținut mai sus, între conținutul normei și scopul menționat nu se poate determina o legătură eficientă”, a precizat Anamaria Manolea.

Activista pentru drepturile animalelor le solicită timișorenilor să o ajute financiar pentru a putea duce la bun sfârșit demersurile juridice.

publicitate tmc 640