Acțiuni de prevenire a infectării cu COVID-19 în Timiș! Polițiștii au verificat zonele aglomerate

Respectarea măsurilor de protecție împotriva coronavirusului, verificată de polițiștii din Timiș! Zonele aglomerate au fost controlate și alte 133 de sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Polițiștii timișeni au desfășurat în ultimele 24 de ore acțiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri, terase și mijloace de transport în comun. 209 de societăți comerciale au fost controlate, dintre care 11 au primit sancțiuni contravenționale. 10 sancțiuni s-au rezumat la avertismente. De asemenea, au fost aplicate 133 de sancțiuni pentru încălcarea de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Acțiunile au fost desfășurate sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști din cadrul I.P.J Timiș, polițiști de frontieră, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și cei de la Protecția Consumatorului și vor continua zilnic pentru a conștientiza populația cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială.