„Acțiunea PNL din Piața Gugulanilor a fost jenantă! Unde s-a mai văzut așa ceva într-o instituție publică?!”

Tricourile cu inscripția PNL îmbrăcate de către comercianții și producătorii din Piața Gugulanilor în momentul vizitei delegației cu candidatul ales la europarlamentare, Rareș Bogdan, au fost neinspirate și au făcut parte dintr-o acțiune jenantă!

Primarul liberal al Caransebeșului, Felix Borcean, critică în termeni duri modul în care colegii săi de partid au ales să puncteze în campania electorală. În schimb, președintele interimar al organizației locale  PNL, Andrei Ungur, îl trimite să facă plângere la conducerea partidului. Cât de plăcut este pentru PNL, ca șeful de birou de la Piață, o instituție publică, să îmbrace niște vânzători din piață, serviciu public, în tricouri ale unui partid politic, fie el și PNL, a întrebat Felix Borcean chiar în plenul Consiliului Local Caransebeș. „Unde se mai întâmplă așa ceva în lume, în secolul ăsta? Chiar într-un partid liberal! Nu erau angajații pieței, erau oameni care vindeau în piață, comercianți, eu nu cred că oamenii ăia au cerut tricouri cu PNL. A fost o situație jenantă după părerea mea!”, a declarat Felix Borcean, fost președinte al PNL Caransebeș.

În replică, actualul președinte interimar PNL, Andrei Ungur, i-a transmis că, dacă este nemulțumit de acțiunea din campanie, are numărul de telefon al președintelui Orban și atunci să se adreseze direct lui, în condițiile în care și Ludovic Orban a fost în acel moment în Piața Gugulanilor: „Are numărul poate să îi spună că a participat la o acțiune jenantă. Mie nu mi s-a părut a fi o acțiune jenantă. Am înțeles că oricum a avut destule convorbiri atât cu președintele Orban, cât și cu Rareș Bogdan. Tricourile cu PNL au fost comandate de mine și de viceprimarul Marius Isac, din bani proprii, noi le-am comandat, le-am dat celor din piață, nu toată lumea le-a îmbrăcat, decât cei care și-au dorit acest lucru”.

1000x100 (5)