Acțiune spectaculoasă. Stânca de pe DN 57 va fi detonată!

Unitatea Specială de Intervenție va arunca în aer blocul de piatră rezultat din surparea care s-a produs la începutul anului pe DN 57 km 65+600 şi va disloca stânca ce ameninţă să se prăbuşească.

Lucrările de detonare a stâncilor vor fi efectuate, începând de astăzi, în intervalul orar 11:00 – 17:00, de către echipa pirotehnică a Unităţii Speciale de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă Ciolpani a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, sprijinită de echipa pirotehnică a Detaşamentului de Pompieri Reşiţa din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al Judeţului Caraş-Severin.

Pentru desfăşurarea în bune condiţii şi în siguranţă a lucrărilor sunt implicaţi şi specialişti ai Secţiei Drumuri Naţionale Orşova, echipaje ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră, Serviciului Judeţean de Ambulanţă, voluntari din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat (Salvamont) şi Oficiul de Căpitănie Moldova Veche, iar S.C. C.E.Z. Distribuţie S.A. va întrerupe furnizarea curentului electric către consumatorii din vecinătate.

foto:sibiu100.ro