Acțiune de amploare în Băile Herculane! Sunt așteptați 100 de voluntari!

Stațiunea de pe Valea Cernei a început campania de curățenie, îndemnându-i pe locuitorii din oraș să se implice cât mai mult în activitățile de ecologizare. O acțiune de amploare având acest scop este programată sâmbătă dimineață. Ținta organizatorilor: 100 de voluntari!

La sfârșitul săptămânii, stațiunea Băile Herculane se înscrie pe harta orașelor care organizează acțiuni ample de ecologizare, în care se încearcă mobilizarea cât mai multor locuitori. Un astfel de eveniment este programat pentru sâmbătă, 18 martie, la ora 10.00, fiind anunțat de Kombat Liga România, pe pagina oficială de Facebook.

Acțiunea de la sfârșitul săptămânii are sloganul „Cu mic, cu mare la ecologizare!”. Potrivit evenimentului creat pe Facebook, întâlnirea va avea loc la foișorul fanfarei din Parcul Central. Echipamentele și materialele le vom asigura noi, dvs. veniți echipați pentru a putea desfășura activități fizice în pădure. Ținta noastră o constituie ecologizarea și toaletarea traseului din vecinătatea foișoarelor. Plecare Platoul Coronini, foișorul GALBEN, foișorul VERDE, foișorul ROȘU, CASA DE FOC (plus surpriză)”, anunță organizatorii.

CITEȘTE ȘI: Locuitorii din Băile Herculane, invitați să transforme orașul într-o stațiune atrăgătoare!

1000x100 casa brutarului
expresb 1000x100

Potrivit anunțului, la acțiune și-au anunțat prezența Clubul Montan Băile Herculane, Primăria Băile Herculane, Ecologica Băile Herculane, Salvamont Caraș-Severin, Asociația Turism Băile Herculane, Pro Turism, Asociația Tinerilor Băile Herculane, Parcul Național Domogled. Totodată, la eveniment și-a confirmat prezența și primarul Cristian Miclău, tot prin intermediul paginii de socializare.

Ținta organizatorilor este de a reuși să mobilizeze cel puțin 100 de voluntari. Se ia în calcul ca acțiunea să dureze până la ora 19.00.

Sursă foto: Kombat Liga Romania