Acţiune de amploare a structurilor M.A.I. în Caraş-Severin! Nerespectarea restricţiilor s-a reflectat în buzunarele agenţilor economici

stiri Timisoara Cuib de vise 1000x100

Weekendul trecut, peste 200 de societăți comerciale din Caraș-Severin au fost verificate de polițiști, întreg demersul având ca scop prevenirea şi combaterea răspândirii noului coronavirus. Din cadrul acţiunii de amploare nu au lipsit amenzile, cele mai multe fiind aplicate pentru sfidarea măsurilor de protecţie individuală, dar şi a restricţiilor instituite în vederea organizării de activităţi în spaţiul public/privat.

Echipe mixte formate din 230 de polițiști, 48 de jandarmi, 12 cadre I.S.U., 47 polițiști locali, precum și cinci reprezentanți ai A.N.P.C., opt ai Ministerului Muncii, zece ai Ministerului Sănătății, şase ai ANSVSA, cinci ai Ministerului Transporturilor, au luat la verificat, timp de trei zile, zonele aglomerate, centrele comerciale, piețele, terasele pentru a vedea cum respectă cărăşenii măsurile şi interdicţiile impuse de autorităţi în contextul epidemilogic.

Timp de 72 de ore au fost legitimate 748 de persoane, verificările vizând în același timp un număr de 228 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate/locații, precum şi 161 de mijloace de transport.

În urma verificărilor, echipele mixte de control au depistat 44 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional. De amenzi nu au scăpat nici operatorii economici, 17 la număr, care au dat uitării restricţiile instituite în vederea organizării de activităţi în spaţiul public/privat, sancţiunile aplicate în acest caz fiind de peste 18.000 de lei.

 Stiri angajari Timisoara STPT job 1000x200

În acelaşi timp, ca urmare a acțiunilor desfășurate, pe linie rutieră au fost aplicate un număr de 78 sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.100 lei.

Reprezentanţii IPJ Caraş-Severin au ţinut să transmită că astfel de acţiuni vor continua pe toată perioada stării de alertă.

Sursa foto principal: alba24.ro.

Stiri Timisoara Muzeul TM Stiri Timisoara
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/