Act de vandalism în comuna timișeană Dudeștii Noi! Autorii: doi copii!

promovare online Timisoara Casa Auto

Situație ieșită din comun în localitatea timișeană Dudeștii Noi. Doi minori au distrus complet tribunele de pe terenul de fotbal, dar se pare că nu vor scăpa nepedepsiți. Soarta acestora va fi decisă chiar de localnici.

Fotografia a fost postată ieri pe pagina de Facebook a primăriei, iar oamenii au rămas cu gura căscată când au văzut daunele produse. Inițial, aceștia au crezut că mobilierul a fost distrus de niște animale, dar până la urmă, făptașii au fost depistați. „Au fost identificate persoanele care au vandalizat tribunele de la terenul de fotbal cu ajutorul sistemului public de supraveghere video. Este vorba de doi minori din satul nostru”, apare în postarea publicată pe pagina primăriei.

promovare banner maxagro

Soarta celor doi copii va fi decisă de localnici. Aceștia au posibilitatea să aleagă între trei variante pe marginea cărora a fost realizat un sondaj online. Potrivit acestuia, cele trei variante sunt: primarul să convoace părinții și minorii și să stabilească amiabil repararea pagubelor cu implicarea faptașilor în munca de reparare, primăria să facă plângere la poliție și să dea în judecată părinții în vederea recuperării pagubelor, primăria să refacă din bugetul local stricăciunile și să le dea mustrare scrisă faptașilor pentru că sunt minori. Se pare că cei mai mulți locuitori consideră că prima variantă este cea optimă.

publicitate tmc 640