ACS Poli și Ghiroda au jucat un amical „de vacanță”, încheiat însă fără goluri

Competițiile oficiale s-au terminat atât în Liga a II-a de fotbal, cât și în Liga a III-a, însă doar unele echipe au intrat în vacanță. ACS Poli și CSC Ghiroda și Giarmata Vii au jucat miercuri după-amiază un joc de verificare, terminat 0-0, pe arena Electrica.

Echipa de liga secundă nu a contat la joc pe Octavian Drăghici și Cristian Melinte, care au privit partida de pe bancă. De asemenea, Călin Cojocaru nu a putut conta pe Mădălin Smaranda, deoarece portarul este accidentat. Străinii au părăsit echipa în alb-violet, dar a jucat în schimb Sebastian Velcotă, care a lipsit o vreme deoarece avea un memoriu depus pentru a fi liber de contract, însă a pierdut la comisii. Pentru timișoreni, Golda și Velcotă au irosit ocazii, iar în condul ghirozenilor, golgheterul Alexandru Baranyi a ratat două șanse de a marca.

ACS Poli: Contra, Motreanu, Bocșan, Bilia, Filip, Haruț, Pop, Codrea, Golda, Bîrnoi, Velcotă. Au mai intrat: Mosorcă, Stere, Ochea (împrumutat în tur la Millenium Giarmata), Românu, Toboşaru, Iseini, Chiriac.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii: M. Gakos – Semeniuc, Al. Lazăr, R. Mureşan, Horcea – Mancaş, Saizu, Jichici, Giuricici, Sofran – Baranyi. Au mai intrat: An. Filip, Popeţ (ultima dată la Carani, în Liga a IV-a) – Berivoiescu, Ţugui, Eperieş, Hotca

Călin Cojocaru a spus că a fost un antrenament util. „Scopul a fost să ne mai pregătim câteva zile, să vedem juniorii din propria pepinieră, și cam atât. A fost un antrenament bun, cred că și pentru noi, și pentru adversar. Ne-am atins scopul, să facem un antrenament. În mare, am mai vrut să mai facem câteva antrenamente, dar după meciul de astăzi vom discuta și vedem care va fi programul. Am făcut un program, l-am comunicat conducerii, acum aștept să vedem ce se întâmplă”, a declarat antrenorul lui ACS Poli.

La Ghiroda, a revenit ca antrenor principal fostul internațional Paul Codrea. „E un meci de final de sezon, ritmul nu a fost extrordinar. Dar mi-au lăsat o impresie bună”, a precizat Codrea despre joc.

Sursă foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara.