ACS Poli se deplasează la Mioveni în penultima etapă a turului. Antrenorul, optimist în ciuda ultimului loc

Cei de la ACS Poli au viață grea săptămână de săptămână, iar acum merg la CS Mioveni pentru penultima etapă a turului de campionat. După o serie neagră de rezultate, echipa a ajuns inevitabil pe ultimul, dar Călin Cojocaru e optimist.


Fundașul Dusan Ivanov e în revenire, dar Drăghici are o ușoară accidentare. Totuși, Călin Cojocaru e optimist. „Ne așteaptă o deplasare grea. Mioveniul e o echipă foarte bună pe terenul propriu. Dar după ultimul joc în compania celor de al Petrolul, avem speranțe mari. Am făcut un meci bun. Trebuie să acumulăm puncte din orice meci. Noi trebuie să avem o agresivitate mai mare, să avem o atitudine ca la meciul cu Petrolul. Dacă vom avea aceste lucruri, sunt convins că putem scoate un rezultat bun. Eu am încredere în băieți după ultimele antrenamente, sunt foarte pozitivi, au o atitudine bună. Au crescut din toate punctele de vedere. Băieții nu sunt o echipă de 5 puncte sau de ultimul loc. Trebuie să avem încredere în noi și să depășim această pasă proastă”, a declarat tehnicianul timișorenilor.

ACS Poli are 5 puncte și a bătut o singură echipă în 17 etape, pe Ripensia. Deși se mai joacă și primele două etape din retur în acest an, alb-violeții nu mai pot ieși de pe locurile retrogradabile. Meciul de la Mioveni va începe vineri la 17 și nu va fi televizat.

Sursă foto: Cronica Violetă