ACS Poli își continuă „scufundările”. Timișorenii au pierdut categoric la Pitești, unde au deplasat degeaba cele două transferuri

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

ACS Poli pare să nu mai iasă din pasa extrem de proastă nici după etapa a XVI-a a ligii secunde de fotbal. Alb-violeții au pierdut cu 5-0 pe terenul celor de la FC Argeș, care au marcat prin Rareș Enceanu, Cătălin Barbu, ambii de două ori, și Vasile Buhăescu. Pe lângă faptul că, sportiv, echipa s-a prezentat lamentabil, cei doi jucători noi aduși săptămâna aceasta de la echipe de Liga a III-a au mers în Trivale degeaba.

Mircea Stupu și Charles Ankomah nu au putut fi legitimați, iar clubul a adus vineri după-amiază doi juniori pentru a completa lotul. Dintre ei, Alexandru Belu a jucat titular, iar Daminescu a fost rezervă. În aceste condiții, FC Argeș nu prea a avut adversar și s-a văzut asta, deoarece timișorenii au avut o singură ocazie și rămân cu 13 goluri marcate în 16 etape, ceea ce îi face echipa cu ce la mai slab atac din cele 20 ale ligii secunde. De altfel, în minutul 3, argeșenii au deschis scorul. Rareș Enceanu a marcat după ce Tofan i-a centrat de pe dreapta.

FC Argeș a avut două ocazii irosite de Vasile Buhăescu, care nu a reușit să plaseze două șuturi pe spațiul porții. Singura ocazie a timișorenilor a fost în minutul 27, când Drăghici a șutat periculos spre poartă, dar Ureche a intervenit bine dintre buturi. Din minutul 31, după un corner, Cătălin Barbu a majorat diferența, cu un gol marcat cu capul. Mădălin Smaranda a parat un șut al lui Vasile Ghoerghe, dar nu a mai avut ce face în minutele 35 și 44. Mai întâi, Enceanu a înscris pentru 3-0, iar înainte de pauză, și Barbu a marcat, pentru 4-0 la pauză.

Argeșul lui Emil Săndoi a dominat în repriza a doua. Rareș Enceanu a irosit două mari ocazii. Prima dată, din 20 de metri, a șutat puțin peste bara transversală, iar apoi, a ratat incredibil, tot peste poartă, din 3 metri. Nici combinația dintre Vasile Gheorghe și Șerbănică nu a dus la o modificare de scor, dar în minutul 71, Buhăescu și-a scris și el numele pe lista marcatorilor, după un alt corner. Oaspeţii nu au mai a avut ocazii și revin la Timișoara cu moralul șifonat.

FC Argeş: Ureche – Tofan, Vişa, Gugu, Turda – Şerbănică (min 76 Stan), Enceanu, Vas. Gheorghe (min 86 Alin Popa), I. Şerban – Ct. Barbu (min 86 D. Oancea), Buhăescu

ACS Poli: Smaranda – Foca, D. Filip, Bocşan, Al. Belu – S. Keita (min 90 Buga), Dav. Pop, Românu (min 82 Dobrincu), Golda – Stere (min 77 Iseini), Oct. Drăghici

untitled design set 970x90 px

Transferul lui Mircea Stupu ar putea cădea definitiv!

Administratorul special Radu Birlică a explicat de ce noii jucători nu au putut fi utilizați la Pitești, deși au făcut deplasarea. „În cazul lui Mircea Stupu, noi ne așteptam la o grilă mult mai mică, de 7000 de lei. Așa reieșea din estimări, nu mai contează. Am fost vineri la FRF și am aflat ca avem aproape 30.000 de lei de plătit doar la LPS Banatul, în total, 35.000 de lei. Noi, fiind un club în insolvență, nu avem banii aceștia. Vom încerca să negociem cu domnul Rosenblum (n.r. directorul LPS Banatul), Stupu se va mai pregăti cu noi o săptămână. Dacă nu găsim înțelegere, noi nu avem acești bani. Ei au semnat contractele, dar nu sunt înregistrate, momentan sunt nule. Charles Ankomah, deși are pașaport belgian, e considerat extra-comunitar și trebuie să îi facem contract de muncă. În cazul lui, grila este mult mai mică. Săptămâna viitoare îl vom legitima”, a precizat Birlică.

Săptămâna viitoare, ACS Poli joacă sâmbătă, de la ora 13, pe Electrica, cu Petrolul Ploiești.

Sursă foto: Cronica violetă

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/