Acoperișuri demolate crud de o tornadă pe Clisura Dunării!

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Tornadă cum n-au văzut bătrânii satelor Sfânta Elena și Coronini! Comuna a fost lovită de fenomene meteo extreme în miez de noapte.

După grindina violentă de acum două săptămâni, acoperișurile au fost luate pe sus de mini-tornadă. Nu a scăpat nici turla bisericii!

„Aproximativ către miezul nopții, la doar două săptămâni de la furtuna de grindină, mirificele sate Coronini și Sfânta Elena au fost lovite de o tornadă cu efecte devastatoare pentru multe gospodării aflate în calea ei, și din nou pagubele au fost mult mai extinse și însemnate la Sfânta Elena datorită locației satului, așezat o bună parte pe o culme deluroasă expusă unor astfel de fenomene! Totuși, bătrânii satului menționează că nu au mai fost martori la așa ceva în viața lor. Inclusiv parte din turla bisericii a fost smulsă!”, a transmis YouTuberul Cosmin Odorescu pe pagina sa de Facebook unde a postat și imagini de la fața locului.

tornada coronini sf elena

tornada acoperis coronini sf elena

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

tigla acoperis sf elena

garduri distruse sf elena

Sursă foto: Cosmin Odorescu

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/